Samarbeta med eventbyrå i Stockholm kring digitala event

Som du säkert redan känner till hålls idag allt fler event digitalt. Många företag har redan ställt om till ett digitalt arbetssätt och fler är på väg att göra detta. Därför bör du även överväga att hålla dina evenemang digitalt istället för fysiskt. Här förklarar vi varför och berättar hur en bra eventbyrå i Stockholm kan hjälpa ditt företag att digitalisera era event.

Vi kan direkt erkänna att vi, likt de flesta andra, förvisso har sett ett och annat sämre digitalt event gå av stapeln. Å andra sidan har många av oss också deltagit i tråkiga och dåliga fysiska event. Därför finns det ingen anledning att frukta den digitala transformationen. Det är fullt förståeligt att man som företag har vissa farhågor inför att flytta sina evenemang till den digitala sfären. Och det finns såklart vissa utmaningar med dessa. Men samtidigt är uppsidan väldigt stor då fördelarna med att göra detta väger väldigt tungt.

Så kan en bra eventbyrå i Stockholm hjälpa ditt företag

Om du är intresserad av att arrangera digitala event bör du ta hjälp av proffs på området. En bra eventbyrå i Stockholm kan hjälpa ditt företag att digitalisera dess evenemang. Nedan delar vi också med oss av våra bästa tips kring digitaliserade event.

Vi vill framför allt pusha för två faktorer:

  • Tänk omnikanal. Det är sällan en höjdare att behöva sitta en hel arbetsdag framför datorn, tittandes på en ändlös ström av föredrag och möten. Så istället för att hålla ett enda långt Zoom-möte eller liknande kan du nyttja fler kanaler. Överväg gärna att låta deltagarna nätverka via en chatt och låt dem ladda ner vissa segment. På så vis blir det enklare att tillgodogöra sig innehållet för stressade personer som försöker få ihop livspusslet och samtidigt delta i eventet.
  • Våga begå misstag. Allt behöver inte vara perfekt redan från start. Långt ifrån alla företag har en stor budget och kan filma från flera olika vinklar samtidigt och använda avancerade funktioner. Det gör inget – samtala med din eventbyrå i Stockholm om enkla men effektiva lösningar. Och framför allt: våga begå misstag och se dessa som en läropeng!